EUR : 4.9264 RON
USD : 4.8175 RON
GBP : 5.8439 RON
BTC : 23,166.8869 USD

Experienţă de peste 22 ani în domeniul contabilităţii financiare şi de gestiune şi a consultanţei fiscale, rambursări de TVA, salarizare și personal. Flexibilitate în funcţie de necesităţile clientului.

Alege sa ți imbogatesti bagajul de cunoștințe antreprenoriale, la timpul potrivit și cu folos. Contacteaza-ne ! Serviciile noastre nu doar ca te ajuta sa fii mâine mai bun decât ai fost ieri dar iti oferă o șansă în jungla cotidiană, capitalista și birocratică ce te înconjoară . Investește în viitorul afacerii tale. Preia controlul. Contacteaza-ne!

Misiune

Dorim să venim în sprijinul companiilor mici şi mijlocii cu o gamă completă de servicii de contabilitate, contabilitate financiară, contabilitate de gestiune, salarizare, resurse umane, consultanță fiscală, consultanță financiar – bancară, bugete de venituri și cheltuieli, analiză cashflow, proiecții financiare și bugete estimative până la 5(cinci) ani. Deasemenea ne dorim să sprijinim companiile nou înfiinţate, care sunt la început de drum. Serviciile noastre sunt adaptate în funcţie de necesităţile fiecărui client în parte. Vă putem sprijini să înfiinţaţi o nouă companie, vă oferim găzduire de sediu social şi vă putem îndruma prin hăţişurile fiscalităţii din România. Întocmim pentru clienţii noștrii, şi nu numai, dosare pentru accesare credite bancare cât şi în sistem leasing financiar sau operațional. Vă sprijinim pe tot parcursul derulării activităţii d-voastră, prin întocmirea evidenţei contabile complete, corecte şi în termenul legal, transmiterea declarațiilor fiscale online, transmitere de REVISAL, prin consultanţă fiscală adecvată în funcție de specificul activității, astfel incât să plătiţi statului exact cât datoraţi şi nici un leu în plus. Punem la dispoziția clienților noștrii și nu numai, extrase CF, certificate constatatoare ONRC, etc . Oferim servicii de consultanță și consiliere financiară, fiscală și bancară clienților persoane fizice. Serviciile noastre sunt disponibile atât cetăţenilor români cât şi celor străini, prin suport dedicat în două limbi de circulaţie internaţională, engleză şi italiană.

Valori

  • Seriozitate.
  • Eficienţă.
  • Promptitudine.
  • Rigurozitate.
  • Respect.